Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2015, 22:51 Службові злочини
У столиці жінка згоріла на очах у рятувальників
У столиці жінка згоріла на очах у рятувальників

Обігріли аж до смерті. В рятувальному пункті, де мали б допомагати, згоріла заживо жінка. Все сталося просто під носом у надзвичайників. Їхня пожежна частина міститься за кілька метрів від шатра.

Усе сталося о пів на п'яту вечора. Жінка зайшла до рятувального пункту, аби зігрітися й випити чаю. Аж раптом шатро зайнялося. Уже за кілька хвилин від нього нічого не лишилося.

Сергій, свідок:

- Коли побачили - верх горів, десь квадратів 2-3 горіли. Я пройшов десять метрів, вже не було криші, армейська, це брезент, півтори хвилини горить армейська палатка. Щось можна зробить за півтори хвилини?

Тож допомогти містянці вже не змогли. Чому бідолаха не вибігла, коли намет зайнявся, незрозуміло. Свідки припускають - вона спала. 

- Говорять, що жінка була. Ну, хто в пунктах обігріву.

Сергій, охоронець автостоянки:

- Люди туда ходили, когда были большие морозы, приходили, там калитка открывается.

У цей час, окрім жінки, в шатрі нікого не було. Навіть рятувальників, які повинні чергувати в зігрівальному пункті.

Сергій, охоронець автостоянки:

- Ну, я же ж сколько заходил, я ж ночами делаю обход, там все время кто-то находился из ихних пожарников ребята, потому что пустая не может быть.

- Там опаленння було дровяне, буржуйка стояла.

За іронією долі, намет містився просто під вікнами пожежної частини. Однак ані загасити полум'я, ані врятувати жінки рятувальники чомусь не змогли. Звідки взялося полум'я? Й чому так вийшло, що просто під носом надзвичайників згоріла людина? На ці запитання журналістам Свідка не вдалося отримати відповіді. Бо в Державній службі з надзвичайних ситуацій Києва навідріз відмовилися давати будь-які коментарі.