Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2013, 20:42 Службові злочини
У Криму городяни затримали п'яного інспектора ДАІ
У Криму городяни затримали п'яного інспектора ДАІ

П'яного водія, яким виявився співробітник ялтинської державтоінспекції, затримали мешканці курортної Алупки. Правоохоронця, що нетверезим сідав за кермо, неодноразово бачили місцеві. Він завжди поводився агресивно. Та нині терпець містянам урвався. Вони мало не лінчували міліціянта.

- Надоело уже, такой беспредел. Вот он вытирает лицо. Сначала он выпрыгивал, всем типа пытался набить лицо. Ну за это получил, теперь вытирается. По лицу получил за свои деяния.

Обурені мешканці Алупки розповідають: того вечора ДАІвець традиційно чаркував у кав'ярні, потім узявся чіплятися до молодиків, але хлопці дали йому відсіч. Тоді, п'яний як чіп, міліціянт сів за кермо, аби втекти. Втім, юрба не дала йому виїхати. Правоохоронець закрився в авті й почав комусь телефонувати.

- Прячется, всем пытается отзвониться кому-то, чтобы кто-то прикрыл.

Спочатку на місце інциденту прибули патрульні, але незабаром поїхали. Потім примчали ДАІвці. Деякий час постояли й також забралися геть.

- А скажите, почему вы не задерживаете человека - пьяный за рулем. Вы сидите, ничего не делаете.

- Общаемся.

- Общаетесь? Хорошо.

- Это его покрыватели приехали!

Побачивши, що колеги поїхали, інспектор власною автівкою рушив просто крізь натовп людей. Йому вдалося вирвався з кільця, але місцеві кинулися за ним. Машину таки наздогнали. Потім знову викликали правоохоронців. Міліція в супроводі людей відвезла інспектора на медичний огляд в наркодиспансер.

Володимир Ковтун, інспектор УДАІ у Криму:

- Сотрудник управлял транспортным средством в состоянии опьянения. На него составлен протокол за управление транспортным средством в состоянии опьянения.По данному факту проводится служебная проверка.