Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 жовтня 2013, 00:18 Службові злочини
У Маріуполі розгромили проблемний пологовий будинок
У Маріуполі розгромили проблемний пологовий будинок

У Маріуполі невідомі розгромили пологовий будинок №3. У ньому кілька днів тому померли 39-річна Марина Шабанова та її новонароджена донечка.

Розбиті вікна, прокляття на стінах, розірвані москітні сітки - таку картину залишили по собі маріупільські бешкетники. Нічний напад налякав як медичний персонал, так і молодих матусь.

Тетяна Льовина, співробітниця Маріупільського пологового будинку №3:

- Услышали звон разбитого стекла. Я сюда зашла, в тамбур, там разбиты два стекла. Чем разбили - неизвестно, потому что камня, ничего не было.

Переляканий персонал викликав міліцію. Втім, затримати на гарячому розбишак не вдалося. У місті подейкують: вікна та двері разом з приятелями могли трощити рідні Марини Шабанової, яка померла в пологовому 21 жовтня. А за два дні зупинилося серце й її новонародженої дівчинки. Та чоловік усі звинувачення відкидає.

Ігор Шабанов, чоловік померлої:

- Те, кто это сделал - они сделали это зря, потому что те люди, которые там, те мамы, которые там рожают детей, они не должны испытывать на себе несогласие чье-то.

Нині за фактом нападу на пологовий будинок розпочате кримінальне провадження. Поки бешкетників не впіймали, правоохоронці посилено охороняють лікарню.

Юлія Лафазан, співробітник Маріупільського МУ міліції:

- Наразі міліція Маріуполя має інформацію щодо осіб, які причетні до вчинення злочину. Проводяться заходи, спрямованні на затримання даних осіб.

Тим часом рідні та друзі померлої Марини Шабанової мають намір провести акцію проти недбальства лікарів. Та поки що не отримали дозволу на зібрання від місцевої влади.