Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 березня 2012, 18:56 Службові злочини
На Одеському залізничному вокзалі загубили чотири плацкартних вагони
На Одеському залізничному вокзалі загубили чотири плацкартних вагони

Надзвичайна пригода - на Одеському залізничному вокзалі. Пасажири не дорахувалися чотирьох вагонів, якими вони мали їхати. Вагони таки знайшли, але поїзд запізнився.

Інцидент на залізниці стався в четвер увечері. Пасажири, що збиралися в мандрівку до столиці, не знайшли на пероні своїх вагонів. За словами людей, вони одразу звернулися до керівника потягу та чергового вокзалу. Ті затримали потяг, доки не підігнали відсутні плацкартні вагони.

Денис Левін, пасажир (телефоном):

- Подогнали вагоны, один-единственный, вот этот, 15-й - он был нормально отапливаемый. При мне человек вот реально опоздал, он там ругался с этим дежурным по вокзалу.

У результаті потяг відправили на півтори години пізніше. Тридцять хвилин вдалося надолужити дорогою, відтак до Києва він запізнився на годину. Керівництво Одеської залізниці запевняє, що для них це - надзвичайна ситуація. Її причиною став людський фактор. Уже проведено службове розслідування, і недолугих працівників покарали.

Віктор Кричун, перший заступник керівника пасажирської служби Одеської залізниці:

- Уважаемые телезрители, пассажиры нашего города героя Одессы, мы хотим извиниться перед всеми, кому мы допустили такие неудобства. Мы думаем, что это будет один из последних таких случаев, больше таких случаев не будет.

В "Укрзалізниці" радять пасажирам скаржитися на дії несумлінних працівників їхньому керівницву. На зафіксовані порушення обіцяють миттєву реакцію, як і після одеського випадку.