Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 лютого 2012, 16:28 Службові злочини
В Киеве жители дома в Подольском районе четвертый день мерзнут без воды
В Киеве жители дома в Подольском районе четвертый день мерзнут без воды

У Києві вже четвертий день без гарячої води мерзнуть мешканці будинку в Подільському районі. У суботу в підвалі п’ятиповерхівки прорвало трубу, воду перекрили, втім, лагодити почали лише сьогодні. Чому комунальники не квапляться?

Співробітник ЖЕКу:

- Эту штучку уберите, а то сейчас достану пистолет, расстреляю прямо в глазок.

Знімальну групу "Свідка" працівники ЖЕКу зустрічають нервово. Чому почали працювати лише сьогодні, хоча гарячої води немає від суботи - не кажуть. Єдине, що пояснюють - у мороз заварити трубу непросто...

Співробітник ЖЕКу:

- На улице -17 а там +80. Перепад температуры, не может сварщик там работать.

Аварія сталася в підвалі цього під’їзду. Зараз звідти валує пара. До сусіднього під’їзду взагалі не зайти - від пари нічого не видно та немає, чим дихати.

Співробітник ЖЕКу:

- А если дверь вот так вот, то все суда идет.

Мешканці розповідають: дзвонили диспчерові ЖЕКу ще в суботу вранці. Та людям пояснили: у вихідні ніхто нічого не лагодитиме.

Яна, мешканка м. Києва:

- Звонили в ЖЭК - сказали, что работы будут проводиться с понедельника, потому что суббота - воскресенье у работников ЖЭКа выходной, не взирая на то, что это аварийная ситуация, и только сегодня в половине первого появились специалисты, которые начали что-либо делать.

Мешканка м. Києва:

- Они говорят: у вас холодная вода и газ есть - грейте. Вот это ответ был в ЖЭКе.

Та на камеру керівник ЖЕКу каже геть інше.

Віктор Кононенко, директор КП Вітряні гори:

- Неправда, відключили вчора воду о 9 ранку - тому що воно з вечора почало заливать. Ну як, не з вечора, первий дзвінок потсупив десь о 12 30. Я думаю, десь до 6 вечора ми її зробимо. Як ви бачили, там люди працюють, у них є вентилятор, але складність в тому, що там камера дуже мала, і в тій камері дуже складно працювать зварювальнику.

Полагодити трубу пообіцяли ще сьогодні. Та мешканці будинку придивляються до нової напасті - під дахом будинку з’явилися величезні бурулі. Люди бояться виходити - крижані брили можуть впасти щомиті. Та цю проблему комунальники радять долати самотужки.