Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2012, 19:27 Службові злочини
На Херсонщині водій "Мерседеса" збив 60-річну жінку та втік
На Херсонщині водій "Мерседеса" збив 60-річну жінку та втік

На Херсонщині затримали водія, що збив 60-річну жінку та втік з місця пригоди. Машину винуватця за уламками фари і знака "Мерседес", що лежав на місці ДТП, виявили за добу. Згодом знайшли й кермувальника. Він пояснив: утік з місця трагедії, бо злякався.

ДТП сталася різдвяного вечора в Каховці, на порожній вулиці. Шістдесятирічна жінка поверталася з церкви, переходила дорогу в забороненому місці. Про тіло на узбіччі повідомили випадкові перехожі.

Володимир Кононенко, старший інспектор УДАІ в Херсонській області:

- Було виявлено тіло жінки без ознак життя, з ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди.

На місці пригоди правоохоронці знайшли уламки фари й напис "Мерседес", що відпав під час зіткнення. Свідків самої трагедії не було.

Віктор Дороган, співробітник ВДАІ Каховського району:

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками ДАІ було встановлено транспортний засіб, який, ймовірно, скоїв наїзд на пішохода. Автомобіль марки "Мерседес-спринтер".

Мікроавтобуса з розбитою фарою виявили в місці, куди звозять побиті машини. Він був у закритому боксі. Згодом розшукали й господаря. Власник зізнався у скоєному.

Володимир, водій мікроавтобуса:

- Выбежал человек, дворники интенсивно работали, я просто визуально, я просто не видел человека, просто не видел. Это не был пешеходный переход, не был светофор.

За наїзд на перехожу та втечу з місця ДТП водій може пробути за гратами до 8 років. Якби ж він зупинився й одразу викликав медиків, жінка, певно, вижила б.