Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 грудня 2011, 14:17 Службові злочини
В Одесі вівчарка, яка охороняла стадіон, напала на перехожу
В Одесі вівчарка, яка охороняла стадіон, напала на перехожу

Обережно, злий собака! В Одесі вівчарка, яку випускають ночами охороняти стадіон, і про яку на цій території немає жодної попереджувальної таблички, напала на перехожу. Як жінці вдалося врятуватися - дивіться далі.

Події того жахливого вечора в пані Тетяни й досі перед очима. Близько півночі вона поверталася додому з гостин, аж раптом на неї напав чотирилапий звір.

Тетяна Іванова, постраждала:

- Из сторожки, которая находится возле ворот, выскочила собака - немецкая овчарка породистая, молодая, с ошейником, и, подбежав ко мне, она понюхала, что чужой, и с разбегу вцепилась мне в руку и укусила за ногу.

Жінка остовпіла, але швидко прийшла до тями і зрозуміла: треба відбиватися й не дати повалити себе на землю. Сумка та пакет стали на деякий час її головною зброєю. Але пес напав ззаду.

Тетяна Іванова, постраждала:

- И мы кружась с ней в смертельном танце, я отбивалась и защищалась, она пыталась схватить меня сзади, при этом я кричала: "Помогите, на меня напала собака".

Лише за десять хвилин зі вартівні вийшов сторож, який ледве зміг відтягти знавіснілого пса. Потім розповів, що завжди об одинадцятій випускають собаку. Хоча жодних попереджень про це немає. Перелякана жінка поїхала до найближчого травмпункту. Лікарі оглянули пацієнтку й заспокоїли: рваних ран немає, але на руках і ногах - численні гематоми.

Охоронець стадіону вважає, що нічого страшного не сталося.

Охоронець стадіону:

- Никто не предупредил. Она шла, собачка её, мы слышали крик. Ну, на самом деле не знаю: укусила - не укусила. Она сказала, что ничего её не укусили, никто, просто она испугалась.

Директор стадіону, на території якого сталася пригода, розповів, що про інцидент нічого не знав, але пообіцяв розібратися.

Директор стадіону:

- Если можно, я разберусь, оставьте свой контактный телефон.

Тим часом пані Тетяна взяла довідки у травмпункті, зробила судмедекспертизу та подала заяву до міліції. Жінка певна: випадок із нею не єдиний. Через три дні правоохоронці повинні сказати в цій справі своє слово.