Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 квітня 2011, 12:21 Службові злочини
У столиці автомийник вирішив покататися, і розбив "Мерседес" клієнта
У столиці автомийник вирішив покататися, і розбив "Мерседес" клієнта

Замість чистої машини - купа брухту. У столиці автомийник вирішив поїздити "Мерседесом" клієнта. І так промчав містом, що від дорогого легковика мало що залишилося.

"Мерседес" престижного s-класу з двома пасажирами рухався в бік столичного Виноградаря. Раптом водій утратив контроль над автом, і воно врізалося в гаражі. Легковика зім'яло й затисло між спорудою та електроопорою. Прибулі правоохоронці з'ясували, що при кермі був не власник дорогої машини, а працівник автомийки, який просто вирішив проїхатися. 30-річний чоловік дістав струс мізку, а його спільник утік з місця ДТП. Хто відшкодує господареві збитки - поки не відомо.

Анатолій, власник гаража:

- Директору мойки, где работал этот человек, придется, наверное, расплачиваться. Плюс, тому кто был за рулем.

Утім, хтось має заплатити й за роботу ремонтних бригад та простоювання тролейбусів, які не курсували більше двох годин

Андрій Федоров, інженер "Київпастрансу":

- Подсчеты включают в себя простой троллейбусов, оплату работы спецмашин, аварийно-восстановительных бригад, то есть, сумма очень значительная, но назвать точно - порядок цифр, десятки тысяч.

Збитки підраховує і власник гаража, в який врізався невдаха. Чоловік лише дивом не залишив у ньому свого авта.

Анатолій, власник гаража:

- Вчера друзья еще спрашивали, почему не ставлю автомобили, я говорю - далеко идти, поэтому решил возле дома поставить. Если бы поставил, то, наверное, с машины ничего б не осталось, или половина машины была бы побитая.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди, автомийника затримали. До речі, в Києві це вже не перший випадок, коли працівник СТО чи мийки розбиває транспорт, залишений власником. За останні два місяці під час таких прогулянок пошкодили три машини.