Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 січня 2011, 16:33 Службові злочини
На Луганщині жінка хотіла продати свою дитину за 3 тис. доларів
На Луганщині жінка хотіла продати свою дитину за 3 тис. доларів

Три тисячі доларів - за двомісячну доньку. Заробити в такий спосіб вирішила молода мешканка Луганщини. Вона навмисно виношувала дитину на продаж, та не зуміла втримати свою оборудку в цілковитій таємниці.

У 34-річної Ольги нинішні пологи - вже треті. Від перших двох ростуть двоє синів: десяти та шістнадцяти років. Два місяця тому народила ще доньку, і одразу вирішила її позбутися - за гроші. Почала перемовини зі знайомими. Дитинку оцінила на три тисячі доларів.

Олександр Скубак, керівник підрозділу ГУМВС України в Луганській області:

- Была задержана данная гражданка, которая продала за 24 тысячи гривен свою девочку для дальнейшего усыновления.

Щойно міліціянти дізналися про жінку, що шукає покупців на власну дитину, - спланували спецоперацію. Під час передавання живого товару горе-матір затримали.

Оперативний співробітник ГУМВС України в Луганській області:

- Чувства жалости не было у неё. Даже не поцеловала.

Ольга розповіла, що планувала все із самого початку вагітності: виношувала дитину спеціально на продаж. До жіночої консультації не ходила, на обліку не стояла. Пологи відбулися в домашніх умовах, відтак жодних документів про існування дитинки не було. На виторгувані гроші планувала купити невеличке помешкання.

Ольга, затримана:

- Мужа посадили. Я осталась на улице с детём на руках. Куда мне с ним было идти, на панель?

Нині жінка - в СІЗО. Їй і загрожує до 15-ти років в'язниці. Дитинку ж доправили до лікарні, а потім вона житиме в дитячому притулку.