Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 липня 2010, 13:59 Службові злочини
На Рівненщині психічнохворий вбив трьох сусідів з палати
На Рівненщині психічнохворий вбив трьох сусідів з палати

Надзвичайна пригода в обласній психічній лікарні в селі Орлівці на Рівненщині. Раніше судимий чоловік напав на сусідів у палаті і металевою трубою з ліжка відгамселив їх. В результаті троє чоловіків померли. Ще двоє у тяжкому стані перебувають у районній лікарні міста Сарн. Що викликало агресію у затриманого, з'ясовують правоохоронці. Раніше чоловіка вже судили за вбивство та примусово лікували.

Минулої доби ввечері 39-річного чоловіка поклали до обласної психіатричної лікарні в селі Орлівці. Причина - неадекватна поведінка.

Василь Забейда, керівник карного розшуку УМВС Рівненщини:

- Патрульно-постовій службі потрапив в поле зору громадянин, який викрикував, вів себе неадекватно, погрожував вбивством сусідам, був затриманий. Направлення в Орлівку під наглядом лікарів, він там перебував.

Зі слів лікарів, після надходження ознак агресії чоловік не виявляв. Його помістили в палату, де перебували ще семеро пацієнтів. Що сталося далі, мають з'ясувати правоохоронці. О третій ночі, коли всі спали, чолов'яга почав гамселити сусідів металевою трубою.

Василь Забейда, керівник карного розшуку УМВС Рівненщини:

- Металевою трубою з ліжка. Це людина неадекватна. Двоє померли, їх було вбито, двоє - в реанімації, один з них помер, всього п’ятеро постраждалих.

Агресивного нападника заарештували. Раніше він вже був засуджений за вбивство до примусового лікування. Три роки тому звільнився. Як цього разу відповідатиме за скоєне, вирішить суд. Перевірятимуть і правильність дій медперсоналу психіатричної лікарні.