Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2009, 09:05 Службові злочини
За тиждень правоохоронці виявили чотири київських борделя
За тиждень правоохоронці виявили чотири київських борделя

Від ста до чотирьохсот доларів, і ще й комісійні. Стільки беруть столичні повії за годину праці. Дехто заробляє на навчання, хтось забезпечує дітей. Клієнтів приймають у саунах і масажних салонах.

Це не маскарад і вони не в образі привидів. У простирадлах ховаються від камери двоє киянок: соромно дівчатам.

Їм двадцять п'ять і двадцять дев'ять. В однієї навіть дитина є. У цьому ремеслі - цілий тиждень. Клієнтів приймають у сауні. До роботи молодички підготувалися наперед: ліжко розстелили й наповнили джакузі водою. Декого встигли навіть обслужити.

Правоохоронці затримали й дівчат, і звідника. Парубок підшукував для дівчат клієнтів. За це отримував, як сам це називає, комісійні – в нього знайшли близько тисячі гривень.

Наталія Сторожик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Затриманих дівчат, звичайно, правоохоронці відпустять, вони обмежаться штрафними санкціями. А їх організатора затримають. І він буде нести покарання за звідництво.

Минулого тижня правоохоронці виявили в Києві чотири кубла. Так виглядає бордель знадвору. Фольга на вікнах і штори з цупкої тканини приховували хтиві розваги іноземців і столичних багатіїв. А офіційно це - масажний салон. Біля входу навіть рештки оголошення: комусь для роботи потрібні тільки дівчата. Місцина для борделю зручна: на горішніх поверхах - ремонт. Дуже гамірно. Тож ніхто нічого.

У масажному салоні ніхто не відчиняє. Днями сюди завітали правоохоронці. На гарячому спіймали трьох дівчат і клієнтів.

Дмитро Ільчук, Вікторія Білозерцева, Кирило Коротких, НТН.