Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 лютого 2012, 16:45 Катастрофи
На Одещині стихія знеструмила чотири десятки населених пунктів
На Одещині стихія знеструмила чотири десятки населених пунктів

На Одещині буревій накоїв лиха. Стихія знеструмила центральні та південні районі області - без електрики залишилися чотири десятки населених пунктів. А велетенські хвилі на морі жахають людей.

Від негоди найбільше шкоди в Арцизькому, Тарутинському та Ізмаїльському районах. В останньому без електрики сидить третина жителів. У самому Ізмаїлі впали підпори ліній електропередач. Непроста ситуація й на дорогах області. Там рятувальникам доводиться визволяти зламані авта.

Постраждалий водій:

- Потек антифриз. Боюсь, заводится сейчас надо или эвакуатор вызывать, пытаюсь остановить кого-то, никто не останавливается. Отбуксировать в сервис надо.

Степан простояв на морозі майже годину. На допомогу прийшли даївці, які відбуксували машину до поста ДПС. Інспектори кажуть: за останні два тижні, коли суттєво знизилася температура повітря, таких водіїв чимало.

Олександр Кисильов, інспектор ДПС УДАІ в Одеській області:

- Мы оказываем помощь людям, доставляем их на пост, помогаем по техническим возможностям на месте.

Не на жарт розхвилювалося й море. Велетенські хвилі жахають людей своїми розмірами. І, за прогнозами метеорологів, погодні умови на Одещині лише погіршуються, хоч сила вітру трішки ослабне - до 24 метрів за секунду, температура повітря опуститься до мінус 23-х.