Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 серпня 2013, 10:16 Нещасні випадки
У Черкасах під землю провалився автомобіль
У Черкасах під землю провалився автомобіль

Не від вогню, то від води. У Черкасах під землю провалився автомобіль. Водій встиг вчасно вибратися. А ось легковика витягали з прірви комунальники.

Звичайна вранішня поїздка на роботу стала для Максима випробуваннями, як на екстремальних американських гірках. Водій згадує: злива перетворила всі ями на велетенські калюжі.

Максим, постраждалий:

- Заезжал во двор, машина резко раз и булькнула, попробовал стать назад, ничего не получилось, выскочил с машины, и начал вызывать службы.

Свідки кажуть, автівка занурилася в яму аж по вікна. Згодом на місце аварії приїхали комунальники, які відпомпували воду й допомогли витягти транспорт з провалля.

Костянтин, свідок:

- Сразу фотографировать начал, снимать это на камеру, чтобы зафиксировать уровень воды, что это - не причина в водителе, а именно в службах, которые обслуживают дороги, водоканал или кто это.

Комунальники своєї вини не заперечують. Кажуть, пригода сталася не через зливу, а порив водопровідної мережі. Водій просто опинився не в тому місці і не в той час.

Сергій Овчаренко, керівник водоканалу м. Черкас:

- Ця водопровідна мережа проходить під проїздом до цих будинків, на нещастя водія, він потрапив в просадку ґрунту, яка утворилась внаслідок розмиву питною водою після аварійної ситуації грунта.

Власник пошкодженої машини може розраховувати на компенсацію, запевняють комунальники. Втім, коли він її отримає, не відомо. Вже кілька років черкаський водоканал є збитковим підприємством через замалі тарифи. І потонути в дорожніх проваллях може не одна машина, адже майже половину комунікацій у місті треба ремонтувати.