Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 грудня 2011, 16:01 Нещасні випадки
На Миколаївщині чоловік трагічно загинув, намагаючись зрубати верхівку ялинки
На Миколаївщині чоловік трагічно загинув, намагаючись зрубати верхівку ялинки

Так закортіло найкрасивішої ялинки, що аж помер! Така неймовірна трагедія сталася з мешканцем Вознесенська, що на Миколаївщини. Чоловік по зелений символ свята поліз на височенну сосну, бо вподобав її лагідну верхівку. Утім, принести додому жадане дерево естетові не судилося.

Величезний сосновий бір на околиці Вознесенська. Чисте повітря, мальовничий краєвид і… дармові деревця. Мешканці прилеглих будинків зелених красунь до свята зазвичай не купують, а спилюють.

Олег Чорноморець, керівник Вознесенського МВ міліції:

- Парень вместе со своим родственником пошли в лес, подготовиться к новогодним праздникам и спилить елку. Высота ели примерно метров 15-20.

Батько пильнував унизу, син поліз на дерево. Сосну обрав найбільшу. Надто верхівка сподобалася.

Сергій Єгоров, мешканець м. Вознесенська:

- Тут, получается, есть и вот, и молодые насаждения. Ёлки. По логике вещей, можно было взять и одну из этих ёлок, но не знаю, что человека побудило. Вылез он на большую сосну. На такую примерно - 10-12 метров высоту.

Інструментом 26-річний парубок орудував вправно. Залишалося скинути верхівку на землю. Але це виявилося найскладнішим. Гілля зачепилося за інші дерева й застрягло. Молодик хотів було зіштовхнути його, та не втримався й сам упав на землю. Батько і крикнути не встиг - його син був мертвий.

Олександр Довганюк, перший заступник керівника Вознесенського МВ міліції:

- Смерть наступила в связи с кровоизлиянием под оболочку спинного мозга, перелом седьмого шейного позвонка, тупая травма шеи. Как в народе говорят, просто при падении свернул себе шею.

Відпиляне дерево так і висить над землею, в родині замість свята - поховання.

Олег Чорноморець, керівник Вознесенського МВ міліції:

- Самый оптимальный вариант - приобретать елки в установленных местах, дабы не рисковать своей жизнью, и есть и уголовная ответственность за хищение ёлок. И вот такой трагический случай, который привел к гибели молодого человека.