Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 грудня 2011, 13:36 Нещасні випадки
У Торезі 6-класник став жертвою страшної гри "летаргічний сон"
У Торезі 6-класник став жертвою страшної гри "летаргічний сон"

Самогубство чи дитяча забавка з трагічним фіналом. У Торезі, що на Донеччині, загинув шестикласник. Більшість фактів указують на суїцид, але правоохоронці припускають: Дмитро став жертвою страшної гри під назвою "летаргічний сон".

Дмитро навчався в цій школі. Тепер на вході до закладу стоять його портрет і квіти. Педагоги й учні шоковані: кажуть, хлопчик завжди був привітним, активним і неконфліктним.

Учень школи:

- Никаких скандалов, ссор у него не было с одноклассниками?

- Та нет!

Зінаїда Бадаєва, директорка Торезької школи №11:

- Это неимоверный случай, который не укладывается в голове ни у кого: ни у детей, ни учителей. Вот сегодня одноклассники все в школе расстроенные, зажатые. 5 человек у психолога были.

Дмитро мешкав із мамою та вітчимом, нещодавно в сім'ї народилася дівчинка. Сусіди розповідають: родина порядна і дружня. Тож правоохоронці сушать голову - чому підліток загинув, перевіряють усі версії: від самогубства до страшної гри, що могла призвести до трагедії.

Максим Хлопчур, керівник відділу Торезького МВ міліції:

- У нас сейчаз по Украине распространяется нехорошая игра, называется летаргический сон. Путем передавливания сонной артерии, человек теряет сознание, вводит себя в транс. Предварительное впечатление, что этот мальчик хотел поиграть в эту игру.

Коли міліція з'ясовує всі обставини смерті дитини, у школі працює комісія освітян.