Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 серпня 2011, 15:34 Нещасні випадки
На Донеччині заживо згорів 7-річний хлопчик
На Донеччині заживо згорів 7-річний хлопчик

На Донеччині живцем згорів семирічний хлопчик. Його 11-річний брат дістав опіки більше половини поверхні тіла. Такі наслідки дитячих забавок із вогнем у покинутій автівці.

7-річний хлопчик разом зі своїм братом і ще одним приятелем грався на вулиці. Дітлахи вирішили пошукати пригод на автостоянці. Там натрапили на покинуту "ВАЗівську" "копійку". Двоє братиків залізли всередину через бічне вікно, а вже за кілька секунд салон охопило полум’я.

Павло Панасюк, керівник Горлівского МУ міліції:

- Автомобиль воспламенился, согласно видеосъемке, моментально. Мы видим на видеосъемке, как вот этот один мальчишка выскакивает, бежит в одну сторону, третий бежит в другую. Из автомобиля больше никто не вылез. Получается, семилетний ребенок был охвачен пламенем, остался в автомобиле.

6-річному приятелеві братів поталанило. Під час займання він був ззовні. Хлопчину ж, що зміг вискочити з охопленої полум'ям автівки, доправили до донецького опікового центру. За життя малого пацієнта лікарі боролися всю ніч.

Еміль Фісталь, завідувач опікового центру Інституту невідкладної та відновлювальної хірургії ім. В. Гусака:

- У него ожоги пламенем лица, рук, туловища, площадью 55 % поверхности тела, при этом еще ожог дыхательных путей, крайне тяжелый ожоговый шок. Вчера его состояние было совсем плохое, но, благодаря своевременной и адекватно проведенной интенсивной терапии противошоковой, к утру состояние улучшилось. Появилась функция органов, которые не работали.

Що спричинило трагедію, яка забрала дитяче життя, - тепер з’ясовують правоохоронці. За припущеннями, малюки гралися балончиками з якоюсь запальною сумішшю.