Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 липня 2011, 13:00 Нещасні випадки
У Криму під обвалом загинула 30-річна волинянка
У Криму під обвалом загинула 30-річна волинянка

Гинуть люди на кримському узбережжі. Цього разу вбивчим стало не море, а суходіл. На дикому пляжі в селищі Миколаївці стався обвал грунту. Під тонами піску загинула 30-річна відпочивальниця.

Спекотного дня на дикому пляжі між пансіонатами "Дельфін" і "Якір" засмагало багато людей, хоча відпочивати на цій ділянці узбережжя заборонено, про що застерігають написи на табличках, які селищна рада встановлює в небезпечних місцях.

Шевхіє, мешканка с.м.т. Миколаївки:

- Сто раз предупреждаем о том, чтобы не лежали под знаками, ведь даже натянули проволоку, натянули красные ниточки, чтобы люди знали: нельзя! Это опасно для жизни!

Та не всі туристи зважають на ці заборони. Так сталося й з відпочивальницею з Волині. Жінка засмагала біля води, а викурити цигарку відійшла під крутий схил, коли раптом на неї із семиметрової висоти висипалося близько 5 тонн ґрунту.

Тетяна, свідок:

- Раздался резкий хлопок! Это все как полетело!

Ігор, свідок:

- Сразу быстренько начал копать. Подбежали мужчины, давай отрывать ее. Когда окопали голову, потихоньку начали откапывать руки, ноги. Спросили, как у нее самочувствие, она говорит: не чувствую ног. А когда раскопали правую ногу - перелом, она была вся отекшая, синяя. Когда откопали левую, там вообще было страшно.

Люди одразу викликали швидку допомогу, лікарі намагалися врятувати постраждалу, але за кілька днів вона померла.

Сергій Асріянц, заввідділу міської лікарні №6 м. Сімферополя:

- Была доставлена женщина в крайне тяжелом состонии с различными переломами в состоянии шока декомпенсированного. К сожалению, все усилия не имели эффекта, пациентка скончалась.

Це не єдиний трагічний випадок на цьому пляжі. Торік ґрунтом завалило подружжя з Росії, обоє також загинули.

Руслан Павлюк, заступник голови Миколаївської селищної ради:

- Люди нас игнорируют, не слушают, постоянно спускаются в опасных местах, лежат под кручами. Даже когда беда случилась, все равно люди продолжали лежать.

На кримському узбережжі таких небезпечних ділянок безліч. Це майже весь берег від Севастополя до Сакського району. Є такі місця і на південному березі.

Руслан Павлюк, заступник голови Миколаївської селищної ради:

- Для того, чтобы исправить ситуацию, необходимы огромные деньги. Берегоукрепление на сегодняшний момент - только проект, стоит миллионы, не говоря уже о работах. Нужны деньги.

А поки місцеві урядники шукають гроші, еменесівці радять не випробовувати долі.

Володимир Іванов, помічник керівника ГУ МНС в Криму:

- МЧС обращается к людям, которые отдыхают: если находятся таблички, которые гласят о том, что здесь опасно находиться, опасно для вашей жизни, не пренебрегайте предостережениями спасателей, и постарайтесь уйти из опасной зоны.