Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 лютого 2011, 14:47 Нещасні випадки
На Вінничині отруїлися п'ятеро молодих людей, 17-річна дівчина померла
На Вінничині отруїлися п'ятеро молодих людей, 17-річна дівчина померла

П'ятеро молодих людей отруїлося на Вінниччині: сімнадцятирічна дівчина померла, ще одна і троє хлопців перебувають у реанімації. Трагедія сталася в селі Балці. Тепер експерти намагаються з'ясувати, в чому причина лиха.

Вихідними компанія студентів розважалась. Дівчата й хлопці побували на дискотеці, а потім влаштували застілля в однієї з подруг. Що сталося під час частування, двадцятирічний Микола не пам'ятає.

Микола, постраждалий:

- Я помню, що почув крики. Я відкрив одне око, ліве, і побачив маму, що там плакала. Я сам не помню, що там робиться, і де я знаходжуся. Нічого не помню.

Знайшла постраждалих господиня будинку, мати однією з дівчат. Двері оселі були замкнені зсередини. Жінка зірвала їх та побачила жахливу картину. П’ятеро молодих людей лежали непритомні. За кілька хвилин на місце трагедії прибула "швидка". Сімнадцятирічну дочку власниці помешкання лікарям врятувати не вдалося.

Анатолій Котлу, завідувач відділу реанімації Барської лікарні:

- Один з них у важкому стані без свідомості. В комі. А троє в стані середньої важкості. Отруєння, можливо, алкоголем, можливо, психотропними речовинами. Всі четверо госпіталізовані в наше відділення. Проходять курс терапії, і стан їх зараз кращий. Самий важкий хворий прийшов в свідомість. Зараз його стан середньої важкості. А решта трьох - ближче до задовільного.

Нині причини надзвичайної події з'ясовують.

Віталій Сирота, заступник керівника Барського МРВ міліції:

- Під час огляду вилучені продукти харчування та алкогольні напої, які направлені на дослідження. На даний час кримінальна справа не порушена. Створена оперативно-слідча група на чолі з прокуратурою для встановлення даних фактів.

Правоохоронці також вилучили аналогічні продукти в місцевому магазині. Аби перевірити їх на вміст небезпечних речовин. Своє слово вже сказали працівники газової служби. Опалення в будинку було справним. Тож імовірність отруєння чадним газом уже відкинули.