Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 липня 2010, 10:57 Нещасні випадки
На Рівненщині шукають зниклих безвісти хлопця і дівчину
На Рівненщині шукають зниклих безвісти хлопця і дівчину

Більше тижня на Рівненщини шукають хлопця й дівчину. Вони під час відпочинку відпливли на надувному матраці на середину Білого озера і зникли. Коли водолази обстежують дно там, де можливо, селом ширяться чутки, що пару, нібито, бачили в лісі.

Зникла 21-річна Дарина, мешканка Кузнецовська, сама плавати не могла - їй нещодавно зробили операцію на ключиці. Тож пересувалася озером на надувному матраці з 25-річним Вадимом.

Богдан Данилюк, керівник центру ГУ МНС у Рівненській області:

- Двоє молодих людей відділилися від своєї компанії і поплили на матраці, і їх немає досі. За день провели обшук 19 км озера, але результатів немає.

Поки вдалося знайти тільки матрац, його виловив у воді відпочивальник. Коли з газет дізнався про те, що сталося - віддав знахідку міліції.

Анатолій Якимчук, керівник аварійно-рятувальної служби Рівненської області:

- Основна причина, як ми можемо здогадуватися, що сталося з цим хлопцем і дівчиною - вони випливли на матрасі. А на матрасі плавати категорично не можна на глибинах, він перекидається на великій глибині.

До пошуку зниклих долучили досвідчених водолазів із Рівного. Та й вони можуть опускатися лише на 20 метрів, тоді як в озері найглибші місця сягають сорока. Шукають і на суходолі. Адже селом ширяться чутки, що пару, нібито, бачили в лісі.

Анатолій Якимчук, керівник аварійно-рятувальної служби Рівненської області:

- У нас немає факту, що вони іменно втопилися. Ми патрулювали на човні, і водолази шукають, але результатів немає.

Утім, у міліції до припущення, що Дарина й Вадим можуть блукати лісом - ставляться скептично. Запевняють: ретельно обшукали прилеглу місцевість, а надто болота, з лісниками й собаками. Марно. Тому тепер шукають зниклих саме у воді.