Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 травня 2010, 10:03 Нещасні випадки
На Буковині 9-річний хлопчик поранив 12-річну дівчинку з пневматичної гвинтівки
На Буковині 9-річний хлопчик поранив 12-річну дівчинку з пневматичної гвинтівки

Стрілянина на Буковині. Дев'ятирічний хлопчик поранив свою сусідку, граючись пневматичною гвинтівкою. Куля влучила дівчинці у щоку. Докладніше про дитячі ігри з недитячими наслідками знають наші кореспонденти.

Аби хоч якось урізноманітнити своє дозвілля, 9-річний школяр викрав у батька гвинтівку. З 12-річною подружкою вирішили постріляти, та наслідки дитячих пустощів ледь не призвели до трагедії. Хлопчина цілився по металевих предметах, та одна з куль відскочила і влучила дівчинці у щоку.

В'ячеслав Хабайло, керівник відділу УМВС України в Чернівецькій області:

- При опитуванні матері неповнолітньої було встановлено, що дані тілесні ушкодження дівчинка отримала під час гри з пневматичною гвинтівкою в результаті рикошету після пострілу малолітнього дев'ятирічного хлопчика, який викрав цю гвинтівку з помешкання своїх батьків.

Лікарі півтори години оперували постраждалу. Кулю витягли, та відпускати дитину додому медики не поспішають.

Світлана Левицька, доцент Буковинського медичного університету:

- Дитина переведена до нас з дитячої хірургії у зв'язку з кулевим пораненням голови, стороннє тіло в обличчя, куля, яка пройшла через м'які тканини обличчя, була травма з кісткової стінки гайморової пазухи, куля знаходилася в гайморовій пазусі, внаслідок чого дитина була переведена в ЛОР-відділення.

Батьки дівчинки спілкуватися з журналістами навідріз відмовляються. А міліціянти тим часом проводять перевірку. Хто відповідатиме за пустощі дітей - поки невідомо.

З Чернівців Світлана Флікян, Сергій Льоткін. НТН.