Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 квітня 2010, 09:45 Нещасні випадки
У Чернігові в результаті вибуху побутового газу постраждав чоловік
У Чернігові в результаті вибуху побутового газу постраждав чоловік

Вибух побутового газу у Чернігові. Постраждав господар квартири, де сталося лихо. Чоловікові за несплату від’єднали електрику й тепло, тож бідака зігрівався за допомоги блакитного палива. Чому саме воно вибухнуло - з’ясовують фахівці.

Сорокавосьмирічна Наталія саме поралася на кухні, аж тут її будинок струсонуло.

Наталія, мешканка м. Чернігова:

- Я мыла плиту. Вдруг слышу - взрыв. Я поняла, что это происходит в спальне. Двери из кухни в зал были открыты. Я попробовала дверь толкать и понимаю, что она не поддается. Смотрю - струйки дыма пошли…

Перелякана жінка одразу гукнула сусідів.

Наталія, мешканка м. Чернігова:

- Когда я подошла к той двери, слышу - топот такой, как танцует человек конкретно и кричит. Я понимаю, что это сосед. Раз он у меня в спальне, а у нас стенка общая, зачит, его взрывом вынесло в мою комнату.

Люди марно намагалися відчинити двері до спальні, а до будинку вже поспішали рятувальники. Перехожі на вулиці помітили, як із вікон квартири на п’ятому поверсі повалив густий чорний дим, і зателефонували "101".

Андрій Хожаїнов, помічник керівника ГУ МНС України в Чернігівській області:

- Стався вибух побутового газу. В якому місці і з якого приладу витікав газ, виявить спеціальна комісія. В даний час проводиться слідство.

Вибухнуло у квартирі, де мешкав сорокасемирічний громадянин. Ударило так, що проламало стіну квартири, а самого небораку закинуло до сусідської спальні.

Андрій Хожаїнов, помічник керівника ГУ МНС України в Чернігівській області:

- Чоловік, який постраждав, проживав самотньо, за життя зловживав алкогольними напоями. В нього за борги було відключено енергопостачання, але газом він користувався. Потужність вибуху була великою . Була зруйнована міжквартирна перегородка і горіння розповсюджувалося з однокімнатної в сусідню трьохкімнатну квартиру.

Постраждалого одразу доправили до лікарні. У нього численні опіки та забиття тулуба й кінцівок. Тепер його життю нічого не загрожує.

Андрій Герко, Євген Дубина, НТН.