Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 грудня 2009, 11:20 Нещасні випадки
У Бердянську батьки не помітили, що їх дитина опеклася
У Бердянську батьки не помітили, що їх дитина опеклася

Горілка дорожча за дитяче здоров'я. У Бердянську стався випадок, що шокував навіть досвідчених лікарів. Горе-батьків так захопила чергова гулянка, що вони не помітили, як їхнє немовля обварилося окропом.

Батьки шестимісячної дівчинки гуляли цілу ніч. На те, що дитина обварилася, уваги не звернули. До лікарні відвезли лише вранці, після восьми годин дитячого плачу. Медики кажуть: немовля було в шоковому стані. Десять відсотків його тіла вкривають опіки.

Борис Сухоруков, завідувач відділу Бердянської міської дитячої лікарні:

- На моей практике это первый случай. Но когда дети становятся пострадавшими в результате того, что взрослые употребляют алкоголь, я скажу, что не так уж и часто, но это и не редкость.

Дитину розмістили в реанімації, а згодом доправили в опіковий центр у Запоріжжя. Зі слів правоохоронців, сім'я маленької Юлі проблемна. Нині такі випадки стаються дедалі частіше.

Світлана Біликова, старший помічник Бердянського міжрайонного прокурора:

- В прошлом году было зарегистрировано два таких материала. Проводилась проверка, результатом которой приняты решения о возбуждении уголовных дел в отношении родителей по статье сто шестьдесят шестой УК Украины.

Прокуратура завершує розслідування. Проти батьків мають порушити кримінальну справу. Лікарі ж кажуть, що рани дитини загоюватимуться довго. Можливо, навіть треба буде робити пластичну операцію.

Сергій Орлов, Микола Латкін, Запоріжжя, НТН.