Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2009, 11:38 Нещасні випадки
Сімнадцятирічна ужгородка впала з дев’ятого поверху... і залишилась живою
Сімнадцятирічна ужгородка впала з дев’ятого поверху... і залишилась живою

Сімнадцятирічна ужгородка впала з дев’ятого поверху: її викинув з балкону п’яний батьків товариш. Дівчина впала на грядку під будинком. І тепер - найголовніше: якимось дивом вона залишилася живою.

Траєкторію падіння дівчини описує Ласло, її цивільний чоловік. Згадує, ввечері повернувся з роботи, а вдома п’яний друг батька постраждалої зустрів його словами: "Тетяна полетіла".

Ласло, чоловік постраждалої:

- Я в шоке был, сразу побежал вниз, она была на груди здесь. Проверил пульс, у нее не было признаков жизни, сделал искусственное дыхание.

За Тетяною приїхала швидка. Медики кажуть: дівчина народилася в сорочці.

Михайло Бонка, лікар Обласного центру нейрохірургії м. Ужгорода:

- Травми її були мінімальні, враховуючи те, що вона падала з дев’ятого поверху. На даний момент основне захворювання - це забій легенів і гемоторакс, це основне. Це кров у плевральних порожнинах між легенею і грудною кліткою.

Нині стан Тетяни стабільний, середньої тяжкості. Дівчина в реанімації, але вже може розмовляти. Розповідає: з балкона її викинув батьків товарищ, який часто приходив у гості.

Тетяна, постраждала:

- Він був не у трєзвому стані і напоїв мене, спеціально, ну і чіплявся до мене, а я відворачовалася від нього, і взяв мене і скинув.

Сусіди підтверджують: того вечора у квартирі Тетяни було шумно.

Вікторія, сусідка постраждалої:

- Ругались, была ссора какая-то, но кто с кем ругался - никто ничего не видел. Крики были какие-то. К отцу пришел друг, который имеет судимость, да девочка раздетая была, голая, выпала, в нижнем белье была.

Поки ж рідні дівчини радіють, що та дивом залишилася живою. А міліціянти шукають винуватця. Одразу після злочину чолов'яга накивав п'ятами.

Марина Коваль. Юрій Ковальов. Закарпаття. НТН.