Телеканал НТН
Сообщить новость

Новости канала

28 февраля 2011, 13:19 Пожары
На Ровенщине в огне погибли две маленьких девочки и трое братьев
На Ровенщине в огне погибли две маленьких девочки и трое братьев

Дети пострадали в Ровенской области: там погибли в огне двое маленьких девочек. Это случилось, пока родителей не было дома.

Трагедия произошла в селе Березовом. Там загорелся деревянный дом, внутри которого были дети. Спасатели прибыли слишком поздно.

Николай Прокопчук, сотрудник УМЧС в Ровенской области:

- Подолавши майже семидесятикілометрову відстань, вогнеборці ліквідували загоряння та виявили в приміщенні будинку тіла двох дітей: Аліни 2007 року народження та 2-річної Яни, доньок господаря оселі.

Как выяснили спасатели, девочки сидели дома одни.

Николай Прокопчук, сотрудник УМЧС в Ровенской области:

- Батько з вагітною мамою поїхали у поштове відділення отримувати якісь кошти, після того він її завіз в районну лікарню до лікаря, залишив її там, а коли прибув до своєї оселі, то побачив, що з вікон вже йде дим. Розбивши вікно, він намагався врятувати доньок, але діти вже загинули.

А в селе Залавьи Рокитнянского района в огне погибли трое родных братьев.

Яков Масовец, сосед погибших:

- Хлопці такі: попрошу що-небудь - то приходять, помагають мені.

Пожарные говорят: пламя даже не успело разгореться. Да и это небольшое возгорание закончилось фатально - мужчин убил угарный газ.

Николай Прокопчук, сотрудник УМЧС в Ровенской области:

- Вогнеборці ліквідували загоряння та виявили в приміщенні будинку тіла трьох чоловіків: господаря будинку, Яківа 1979 року народження, Володимира 1962 року народження та 55-річного Анатолія. Чоловіки були рідними братами.

Яков Масовец, сосед погибших:

- Я про пожежу взнав тільки через зятя. Я прибіг, взяв два відра води. Вбіг у хату, полив водою. Ну, в диму там же нічого видно не було. Вітя, зять мій, взяв одного, витягнув, потім другого, а я стояв от там, і заливав зверху воду, щоб не загорілась криша.

Местные рассказали: братья нигде не работали, и часто злоупотребляли спиртным. А накануне трагедии праздновали День защитника Отечества.