Телеканал НТН
Сообщить новость

Новости канала

17 октября 2015, 14:43 Прочее
"Черные Паруса" - все детали о новом сериале
"Черные Паруса" - все детали о новом сериале

Зрителей канала НТН ждет премьера грандиозного сериала. Если вы любите приключения, то это именно для Вас. Кинолента от известных режиссеров, которые поражали зрителя сериалами "Игра престолов", "Демоны Да Винчи" и "Спартакус". "Черные Паруса" - впервые на украинских телеэкранах стартует именно на нашем канале в понедельник.

Назар Милиневич, корреспондент:

- Легендарний капітан Флінт повертається на телеекрани. Серіал "Чорні вітрила»" - це своєрідна передісторія "Острову скарбів" Роберта Стівенсона. Тут капітан Флінт молодший на двадцять років. Головне завдання пірата - знайти скарби у бурхливому морі. 

- Слухайте, бій закінчився, сьогодні вам нічого боятись, бо ми знаємо - ви бились не з власної волі, бійню влаштував нас спільний ворог. Ваш справжній ворог- капітан-тиран.

Назар Милиневич, корреспондент:

- Кінострічка "Чорні вітрила" стала черговим шедевром виробництва компанії "Старс". На рахунку яких були не менш захоплюючі серіали - "Гра престолів", "Демони Да Вінчі" та "Спартакус".

Такого мастшатбно приключенческого фильма о пиратах еще не снимали.

Назар Милиневич, корреспондент:

- Для цього серіалу спеціально побудувало корабель на прізвисько Морж. Триста осіб упродовж п'яти місяців наполегливо працювали на будівельному майданчику. Усі зйомки були віднято в південній Африці, у Кейптауні.

Тоби Стивенс, капитан Флинт:

- Корабель надзвичайно реалістичний, до дрібниць.

Клайв Поллок, конструктор:

- Сотні людей - столярів, скульпторів, художників, тесель спільними зусиллями створили його.

Назар Милиневич, корреспондент:

- Події серіалу розгортаються у 1715 році. На чолі з капітаном Флінтом його команда на своєму шляху захоплює і знищує усі кораблі.

- Куда це ти? Час здійснити правосуддя, а ти повернувся спиною? Корабель військового королівського флоту- "Скарборо" стоїть у Бостоні, сьогодні вони йдуть на нас.

Назар Милиневич, корреспондент:

- Піратський забобон - жодних жінок на палубі - у цьому серіалі вирішили спростувати. Головної героїнею стане саме жінка.

Джессика Паркер Кеннеди, актриса:

- Під час зйомок фільму у мене навіть відбирало мову. Дуже цікаво було працювати на знімальному майданчику, надзвичайно захоплююче. Масштаби роботи вражаючі.

Назар Милиневич, корреспондент:

- Звабливі сцени, чорний гумор - все це ви побачити з понеділка на телеканалі НТН!